Terméktámogatásról

Programjaink természetesen korlátlan ideig használhatók, de a kiegészítő szolgáltatásokat a terméktámogatás lejárta után a felhasználó nem veheti igénybe. A regisztrációs díj a legtöbb esetben tartalmaz egy év terméktámogatást, ami a következő jelenti:
– segítségnyújtást telefonon illetve Email-en
– lehetőség szerint távelérés program segítségével helyszíni segítség a felhasználó számítógépén (személyes kiszállás külön díjazás ellenében)
– jogszabályváltozásokat követő programfrissítések letölthetők és alkalmazhatók
– a program használati komfortját emelő kiegészítések, módosítások is letölthetők és alkalmazhatók
– megváltozott cégadatok esetén új regisztráció küldése

Minden programunkat egy év ingyenes támogatással értékesítjük.
Ez alól csak a bérleti konstrukcióban használatra átadott programok jelentenek kivételt.

Az egyesprogramokhoz tartozó terméktámogatási díj mértékeket a mindenkori ÁRJEGYZÉK tartalmazza

A programok vásárlását követő 12 hónap után ajánlatot és szerződést küldünk a program folyamatos terméktámogatására vonatkozólag. A csomagban megtalálható az első időszakra (jellemzően egy évre) szóló díjról kiállított díjbekérő (pro-forma számla). A díj megfizetése és a szerződés aláírt példányának visszaküldése lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy folyamatos terméktámogatásban részesüljön. A szerződés lejárati idő nélküli, és a fordulónapot megelőző 30 nappal mondható fel indoklás nélkül.

Több cég számlázása egy számítógépen:

Ez mindegyik programunkkal megoldható. A fontos feltétel az, hogy külön könyvtárba kerüljenek a program különálló példányai.

Programkészítői (megfelelőségi) nyilatkozat

Programkészítői nyilatkozatot a Számlázó programjainkhoz adunk, mivel a hatályos jogszabályok előírják, hogy a számítógéppel történő számlázáskor a felhasználónak rendelkeznie kell a programkészítő nyilatkozatával arról, hogy a program megfelel a jogszabályoknak. Kérjük, hogy őrizze meg.
A készítői nyilatkozatot minden esetben a regisztrációs névre és címre állítjuk ki.